JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Tillfällig vd blir fast på Combitech
I april tog Marie Bredberg, då vd på Combitech, ett nytt jobb inom Saabkoncernen. Därmed gick Hans Torin in som tillförordnad vd, i väntan på att en ny skulle utses. Nu har Combitechs styrelse utsett Hans Torin till permanent vd.
– Hans är en erfaren ledare med värdefull erfarenhet från konsultbranschen. Under hans ledning som tillförordnad vd, har Combitech vänt en situation med vikande lönsamhet till en stabil situation på alla våra marknader. Det känns därför mycket bra att han tackat ja till vårt erbjudande om att tillträda som vd för Combitech, säger Combitechs styrelseordförande Dan Jangblad i ett pressmeddelande.

Hans Torin gick in som tillförordnad vd på teknikkonsulten Combitech i våras i samband med att dåvarande Marie Bredberg lämnade uppdraget för en roll i ledningen för Saabs nybildade affärsområde Industrial Products & Services.

Hans Torin började på Combitech år 2012, i samband med köpet av Sörman Information där han var vd. Närmast har han varit divisionschef för Technical Information Solutions på Combitech.

Combitech är ett självständigt bolag i Saabkoncernen
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)